Ismael Quintanilla

"
written by recuwaste
9 · 24 · 20

filòsof i psicòleg social, director de la Unitat de Recerca de de Psicología Econòmica i del Consumidor (UIEPC) de la Universitat de Valencia

Llicenciat en filosofia i doctor en Psicologia per la Universitat de València (1982), de la qual és professor de psicologia social des de l’any 1976. Ha estat vicedacano de la Facultat de psicologia i president de la Societat Valenciana de Psicologia social i és el director de la Unitat d’Investigació de Psicologia Econòmica i de l’Consumidor (UIPEC) de la Universitat de València. Ha estat professor convidat en nombroses universitats espanyoles, europees i iberoamericanes i conferenciant en jornades, seminaris i congressos de caràcter empresarial, en temes relacionats amb la conducta en les organitzacions, màrqueting, màrqueting social, recursos humans, conducta de l’consumidor, gestió cultural, innovació i gestió de el coneixement.


Membre de el comitè científic, divisió de Psicologia Econòmica, de l’23 Congrés Interna-cional de psicologia aplicada, celebrat i Madrid el 1994, i Conference President de l’22rd. Amb-Ference of International Association of Research in Economic Psychology, celebrat a València de l’18 a l’22 de septiembe de 1997. Director de nombrosos treballs d’investigació i de tesis doc-torals i investigador principal de el projecte de la Universitat de València en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València: la influència de la cultura en els fluxos de coneixement en grups de R + d. Pla Nacional d’I + D (Comissió interministerial de ciència i tecnologia: 2005-2009). També ha estat l’investigador responsable de l’proyectoPerfil d’emprenedors a Insti-tucions de Microcrèdits de el Programa de cooperació interuniversitària entre Espanya i Iberoamé-rica de el Ministeri d’afers exteriors, AECID.


És autor de nombrosos articles científics i una vintena de llibres, d’entre els que es puguin-den destacar: Psicología económica (1997, MacGraw-Hill); Psicología del consumidor(2002, Prentice-Hall); Empresas y personas. Gestión del conocimiento y capital humano(2003, Díaz de Santos); Psicología y economía. (2005, PUV, Universitat de València, en colaboración con el pro-fesor Tomás Bonavía), Psicología del marketing social (2008, Promolibro) y Métodos de investiga-ción en psicología económica y del consumidor (2009, Promolibro).

Related Posts

David Bote

President del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme Alcalde de Mataró. Doctor en Física cum laude per la Universitat de Barcelona, diplomat en Física Avançada i màster en Lideratge i Comunicació per a la Gestió Política.

Jordi Bartroli

Tècnic de medi ambient de l'Ajuntament de Granollers Doctor per la Universitat de Girona amb la Tesi Doctoral titulada ‘Avaluació ambiental delcicle del nitrogen a Catalunya: aplicació de l’anàlisi del flux de substàncies’. UdG. 2003.Postgrau en 'Eines i estratègies...

Josep Lluís Sala

Soci director de BGEO Coordinador de projectes GIS aplicats a la gestió territorial, a l'àmbit de les infraestructures urbanes, solucions integrades de l'cicle integral de l'aigua.Formador en geotecnologías lliures aplicades a la gestió del territori (GIS,...

Seguir en redes sociales

COMENTARIOS

0 Comments