Ismael Aznar

"
written by recuwaste
9 · 16 · 20

Director general d’el Qualitat i Avaluació Ambiental de el Ministeri per a la Transició Ecològica

Membre de el Cos Superior d’Administradors Civils de l’Estat (1999), llicenciat en Dret (1996) amb especialitat en Dret Comunitari (1997). CEU San Pablo (Universitat Complutense de Madrid), Madrid (Espanya), llicenciat en Geografia i Història (2004). Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED), Madrid (Espanya)

Febrer 2020 – Actualitat. Director General de Qualitat i Avaluació Ambiental. Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic. Juliol 2018 – febrer 2020. Director de Gabinet de l’secretari d’Estat de Medi Ambient. Ministeri per a la Transició Ecològica (Madrid, Espanya).

Gener 2014 – Juliol 2018. Policy officer (Expert Nacional Destacat) responsable d’aviació i canvi climàtic. Unitat B.3. Mercats de carboni internacionals, aviació i marítim. DG d’Acció pel Clima. Comissió Europea (Brussel·les, Bèlgica).

Gener 2007 – setembre 2013. subdirector general de Comerç d’Emissions i Mecanismes de Flexibilitat. Oficina Espanyola de Canvi Climàtic. Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (Madrid, Espanya).

Juny 2004 – desembre 2006. Assessor. Gabinet de el Secretari d’Estat d’Hisenda i Pressupostos. Ministeri d’Economia i Hisenda (Madrid, Espanya).

Juny 2003 – Maig 2004. Cap d’Àrea. Secretaria General Tècnica. Ministeri de Medi Ambient (Madrid, Espanya).

Maig 2000 – maig 2003. Cap de Servei / Cap d’Àrea per a assumptes jurídics. Direcció General de Costes. Ministeri de Medi Ambient (Madrid, Espanya).

Related Posts

David Bote

President del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme Alcalde de Mataró. Doctor en Física cum laude per la Universitat de Barcelona, diplomat en Física Avançada i màster en Lideratge i Comunicació per a la Gestió Política.

Jordi Bartroli

Tècnic de medi ambient de l'Ajuntament de Granollers Doctor per la Universitat de Girona amb la Tesi Doctoral titulada ‘Avaluació ambiental delcicle del nitrogen a Catalunya: aplicació de l’anàlisi del flux de substàncies’. UdG. 2003.Postgrau en 'Eines i estratègies...

Josep Lluís Sala

Soci director de BGEO Coordinador de projectes GIS aplicats a la gestió territorial, a l'àmbit de les infraestructures urbanes, solucions integrades de l'cicle integral de l'aigua.Formador en geotecnologías lliures aplicades a la gestió del territori (GIS,...

Seguir en redes sociales

COMENTARIOS

0 Comments