Alba Cabañas

"
written by recuwaste
9 · 23 · 20

Economista i directora estratègica del LAB Ecoinnova

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB), Màster en Estudis Ambientals (UAB) i Diplomada en Business Sustainability Management, pel INSTITUTE FOR SUSTAINABILITY LEADERSHIP de la CAMBRIDGE UNIVERSITY. Ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de medi ambient i l’empresa, sent un agent social rellevant per a la transformació industrial i empresarial cap a la sostenibilitat.

Actualment és Assessora Sènior d’Estratègies de Sostenibilitat a diferents institucions, entre les quals destaca la Càtedra Carmina Roca i Rafael Pich-Aguilera de Dona i Lideratge, de l’IESE BUSINESS SCHOOL. Ha estat nomenada membre de Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat de Catalunya i ha assumit la Direcció Estratègica de l’Laboratori d’Ecoinnovació de la Fundació Fòrum Ambiental.

Fins a juliol de 2019 va ser la directora de Desenvolupament Sostenible, Energia i Agenda 2030 de Foment de l’Treball. Ha estat també la vicepresidenta de la Comissió de Desenvolupament Sostenible i Medi Ambient de Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), des d’on ha treballat per a la incorporació de les disposicions ambientals i l’impuls de la Sostenibilitat en el teixit empresarial espanyol.

En l’àmbit acadèmic col·labora, entre d’altres, amb la UB, UAB, UPC, a més d’altres escoles de negocis com EADA.

Related Posts

David Bote

President del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme Alcalde de Mataró. Doctor en Física cum laude per la Universitat de Barcelona, diplomat en Física Avançada i màster en Lideratge i Comunicació per a la Gestió Política.

Jordi Bartroli

Tècnic de medi ambient de l'Ajuntament de Granollers Doctor per la Universitat de Girona amb la Tesi Doctoral titulada ‘Avaluació ambiental delcicle del nitrogen a Catalunya: aplicació de l’anàlisi del flux de substàncies’. UdG. 2003.Postgrau en 'Eines i estratègies...

Josep Lluís Sala

Soci director de BGEO Coordinador de projectes GIS aplicats a la gestió territorial, a l'àmbit de les infraestructures urbanes, solucions integrades de l'cicle integral de l'aigua.Formador en geotecnologías lliures aplicades a la gestió del territori (GIS,...

Seguir en redes sociales

COMENTARIOS

0 Comments