Josep María Tost

"
written by recuwaste
9 · 23 · 20

Director de la Agència de Residus de Catalunya

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Rovira i Virgili. Ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat en la JNC, a més de militant de CDC i membre de l’Executiu Comarcal del Baix Camp i de la Federació de Camp de Tarragona, dels secretariats de les sectorials de Comerç i Medi Ambient. Des de l’any 2000 és Conseller Nacional de CDC. 
Desde junio de 1995 es Alcalde de Riudecanyes. Ha ocupado cargos políticos en el Consell Comarcal del Baix Camp, Diputación de Tarragona, FEMP, FMC y ACM. Es el Director de la Agencia de Residuos de Catalunya desde febrero de 2011.

Related Posts

David Bote

President del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme Alcalde de Mataró. Doctor en Física cum laude per la Universitat de Barcelona, diplomat en Física Avançada i màster en Lideratge i Comunicació per a la Gestió Política.

Jordi Bartroli

Tècnic de medi ambient de l'Ajuntament de Granollers Doctor per la Universitat de Girona amb la Tesi Doctoral titulada ‘Avaluació ambiental delcicle del nitrogen a Catalunya: aplicació de l’anàlisi del flux de substàncies’. UdG. 2003.Postgrau en 'Eines i estratègies...

Josep Lluís Sala

Soci director de BGEO Coordinador de projectes GIS aplicats a la gestió territorial, a l'àmbit de les infraestructures urbanes, solucions integrades de l'cicle integral de l'aigua.Formador en geotecnologías lliures aplicades a la gestió del territori (GIS,...

Seguir en redes sociales

COMENTARIOS

0 Comments