Antón Costas

"
written by recuwaste
9 · 23 · 20

Economista i catedràtic de Política Econòmica de la Universitat de Barcelona. Ha estat president de l’Cercle d’Economia de Barcelona entre 2013 i 2016.

Es va graduar com enginyer tècnic industrial (Vigo, 1972) i es va llicenciar en Economia per la Universitat de Barcelona el 1977.

Doctor en Economia per la mateixa universitat el 1982 amb una tesi sobre el pensament i la política econòmica liberal de segle XIX, dirigida pels professors Fabián Estapé i Ernest Lluch. Ha estat professor titular de Política Econòmica de la Universitat de Barcelona i des de 2005 és catedràtic de Política Econòmica de la UB. El 2013 va assumir el càrrec de president de l’Cercle d’Economia.

Els seus interessos se centren en els processos de formació de les polítiques públiques, i en particular sobre els processos de reforma econòmica. Ha publicat el llibre La crisi de 2008. De l’Economia a la Política i més enllà (2010) i La torre de l’arrogància. Polítiques i mercats després de la tempesta (2011)

Related Posts

David Bote

President del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme Alcalde de Mataró. Doctor en Física cum laude per la Universitat de Barcelona, diplomat en Física Avançada i màster en Lideratge i Comunicació per a la Gestió Política.

Jordi Bartroli

Tècnic de medi ambient de l'Ajuntament de Granollers Doctor per la Universitat de Girona amb la Tesi Doctoral titulada ‘Avaluació ambiental delcicle del nitrogen a Catalunya: aplicació de l’anàlisi del flux de substàncies’. UdG. 2003.Postgrau en 'Eines i estratègies...

Josep Lluís Sala

Soci director de BGEO Coordinador de projectes GIS aplicats a la gestió territorial, a l'àmbit de les infraestructures urbanes, solucions integrades de l'cicle integral de l'aigua.Formador en geotecnologías lliures aplicades a la gestió del territori (GIS,...

Seguir en redes sociales

COMENTARIOS

0 Comments